Cabaret

Divendres, 20 d’Octubre del 2017.

Sortirem en Bus a les 15:00h

Parades: Mas Mora (Tordera), Telefonica, Ferba, Plaça Catalunya i  Estació Bus Plantera

Seients a Platea (de la fila 3 a la 6)

 

 

CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure un cop a la vida.

 

L'història transcórre en els darrers anys de la República de Weimar, en un Berlín decadent i assotat per la crisi del 29. Una ciutat que es segueix aferrant inútilment a la il•lusió d'aquells anys d'esplendor que la van magnificar poc temps enrere. El Kit Kat Club, el club nocturn de la ficció, obre les seves portes cada nit per a entretenir a un públic ansiós per oblidar, encara que sigui per un parell d'hores, el mal que plana per damunt dels seus caps. Governat pel seu inquietant i divertit mestre de cerimonies, el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l'imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel•lista americà Cliff Bradshaw o el romanç de tardor entre Fräulain Schneider i el propietari jueu d'un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals: "Willkommen", "Cabaret", "Money Money", "Maybe this time"...

 

Cabaret és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50 països, tradiuït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions superant els 30 milions d'espectadors.Un musical que, a més de ser un gran espectacle per a passar-ho bé, és també quelcom més: un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.

 

Hora inici de l’espectacle 17:00h. Durada: 2:30h

 

Preu Soci   55 €        No Soci  58€ 

 

Reserva i pagament abans del 29/09/2017. Si no s’inscriuen un mínim de 30 places s’anularà la sortida

Contacte

Etna Viatges
Carrer del Vilar 12
17300 Blanes

Telèfon:  

972 35 86 43

e-mail:

adm@etnaviatges.com

 

També pot contactar amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte. 

 

Consell de la setmana

Viatja si tens l'oportunitat!

Sortides en Grup

ETNA VIATGES a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Viatges Etnia Blanes XXI SL