Qui som

Està buscant una empresa competent amb arrels a Blanes, experimentat i amable que t'ajudi en la planificació del seu viatge i que es preocupi de les seves necessitats? Etna Viatges li dóna la benvinguda.

La nostre filosofia

El seu temps és per a nosaltres tan important com ho és per a vostè. Per aquesta raó ens preocupem de que disfruti còmodament de les seves vacances des de l'inici de la seva idea fins a l'últim dia d'arribada del viatge amb bon gust de boca.

 

Gràcies a la nostra experiència personal i professional, a  Etna Viatges li oferim un servei d'assesorament professional i les millors ofertes de viatges.

 

Recomanem que doni una ullada a les nostres ofertes i ens demani pressupost, li cotitzarem el seu viatge i li donarem un preu final sense trampes ni sorpreses d'última hora, adaptant-les a les dates que desitgi realitzar el seu viatge.

El nostre equip

Som una empresa familiar. L'any 2006 mare i filla es varen associar per obrir aquest petit però sòlid negoci. Per tal de donar servei en persona, cara a cara, a la població de Blanes i via telemàtica.

A la nostra oficina actualment pots trobar a la Gerent Glòria Vidal i el Secretari Jose Mª de Amos.

Glòria Vidal té formació i experiència en Ventes, Gestió i Administració d'empreses, en diversos departaments de diferents sectors. Viatjar ha sigut el seu interès des de ben petita i va tenir la sort de poder dedicar-s'hi professionalment. Adora els seus client i es preocupa contínuament per que obtinguin bons serveis.

 

Jose Mª de Amos, ha compartit la passió de viatjar amb Glòria, és la seva parella i té formació en Cooperarió Internacional. Li agrada l'aventura però no el risc per als seus clients.

Eva Mª Rodriguez, té formació com a Administrativa, molta expeciencia en diferents sectors com a gerent, administrativa i ventas. Ha viscut 6 anys a São Paulo (Brasil), li agradan els viatges de llarga estancia.

Ferran Sureda, està estudiant un grau superior en Guia, informació i assistència turística amb perfil d'agent de viatges. Actualment està fent pràctiques a la nostre empresa. 

Els nostres guies acompanyants

Habitualment Glòria és qui acompanya als grups personalment des de la recollida en els nostres punts habituals fins a la tornada. Vetlla perquè tot surti correctament durant tot el viatge.
En casos concrets poden ser altres persones de confiança les que acompanyin al grup.

A Glòria no li agrada deixar als seus client sols al fil de l'abisme:

Contacte

Etna Viatges
Mossèn Jaume Arcelòs, 24 Baixos B, C.P.17300 Blanes, Girona, Spain

Telèfon:  

972 35 86 43

e-mail:

adm@etnaviatges.com

 

També pot contactar amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte. 

 

Consell de la setmana

Viatja si tens l'oportunitat!

Sortides en Grup

ETNA VIATGES a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Viatges Etnia Blanes XXI SL