Qui som

Està buscant una empresa competent amb arrels a Blanes, experimentat i amable que t'ajudi en la planificació del seu viatge i que es preocupi de les seves necessitats? Etna Viatges li dóna la benvinguda.

La nostre filosofia

El seu temps és per a nosaltres tan important com ho és per a vostè. Per aquesta raó ens preocupem de que disfruti còmodament de les seves vacances des de l'inici de la seva idea fins a l'últim dia d'arribada del viatge amb bon gust de boca.

 

Gràcies a la nostra experiència personal i professional, a  Etna Viatges li oferim un servei d'assesorament professional i les millors ofertes de viatges.

 

Recomanem que doni una ullada a les nostres ofertes i ens demani pressupost, li cotitzarem el seu viatge i li donarem un preu final sense trampes ni sorpreses d'última hora, adaptant-les a les dates que desitgi realitzar el seu viatge.

El nostre equip

Som una empresa familiar. L'any 2006 mare i filla es varen associar per obrir aquest petit però sòlid negoci. Per tal de donar servei en persona, cara a cara, a la població de Blanes i via telemàtica.

A la nostra oficina actualment pots trobar a la Gerent Glòria Vidal i el Secretari Jose Mª de Amos.

Glòria Vidal té formació i experiència en Ventes, Gestió i Administració d'empreses, en diversos departaments de diferents sectors. Viatjar ha sigut el seu interès des de ben petita i va tenir la sort de poder dedicar-s'hi professionalment. Adora els seus client i es preocupa contínuament per que obtinguin bons serveis.

 

Jose Mª de Amos, ha compartit la passió de viatjar amb Glòria, és la seva parella i té formació en Cooperarió Internacional. Li agrada l'aventura però no el risc per als seus clients.

Els nostres guies acompanyants

Habitualment Glòria és qui acompanya als grups personalment des de la recollida en els nostres punts habituals fins a la tornada. Vetlla perquè tot surti correctament durant tot el viatge.
En casos concrets poden ser altres persones de confiança les que acompanyin al grup.

A Glòria no li agrada deixar als seus client sols al fil de l'abisme:

Contacte

Etna Viatges
Mossèn Jaume Arcelòs, 24 Baixos B, C.P.17300 Blanes, Girona, Spain

Telèfon:  

972 35 86 43

e-mail:

adm@etnaviatges.com

 

També pot contactar amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte. 

 

Consell de la setmana

Viatja si tens l'oportunitat!

Sortides en Grup

ETNA VIATGES a les xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Viatges Etnia Blanes XXI SL